Thuis

Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De topverlichting en Elektroco., Ltd zijn een professionele geleide downlight fabrikant, heeft het meer dan 21 jaar van downlightodm ervaring en heeft een goede reputatie op dit gebied.

Wij hebben de geschatte brand downlight en de slimme controlemuziek downlight uitgevonden. De verdelers en de groothandelaars zijn van Britse, Australië, Frankrijk, Singapore, Scandinavië markt, ect.

Wij zijn trots van de verlichtingscarrière wij aan worden toegewijd, omdat wij iets voor het veiligere en betere leven en werkomgeving voor mensen doen.

Wij dringen bij de innovatie aan, „altijd Nieuw“ is de gemeenschappelijke consensus van onze klanten, en nu werden wij meer dan 260 octrooientoepassingen over de hele wereld, zullen wij onze inspanningen aan de veiligheid die van verlichtingsproducten concentreren, veiliger huis maken te zijn.

 

Wij verheugen ons op het samenwerken met u in de toekomst. Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve te voelen vrij om contact altijd te bezoeken ons. Dank.

 

China Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : TOP

Aantal werknemers : 100~300

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Certificaten China Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Certificaten China Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Certificaten China Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Certificaten