No.2 van DongYi-Straat, Liguan-Road, Lishui-Stad, Nanhai-District, Foshan-Stad.
Thuis

Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

Van goede kwaliteit inbouw LED-downlight voor verkoop
Van goede kwaliteit inbouw LED-downlight voor verkoop
Ik heb met Low-Carbon voor boven 3 jaar samengewerkt, is hun kwaliteit betrouwbaar, en de levertijd kan aan onze goed uitgevoerde vereisten voldoen.

—— Brian

Het is mijn tweede keer om uw downlight te kopen. Alles bij elkaar, zijn uw producten goede prestaties en de dienst is goed die met andere leveranciers wordt vergeleken

—— Rijnwijn

Uitstekend, houd ik van Low-Carbon producten, vooral hun downlights en spoorlichten, die me hebben helpen om vele grote projecten te krijgen.

—— Sam

Ik ben online Chatten Nu

Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd
Low-Carbon Verlichtingsfabriek In aanbouw in Jiangxi-Provincie LCB-Verlichtingsembleem Low-Carbon Verlichtingstoonzaal Low-Carbon Verlichtingsfabriek Low-Carbon Verlichtingsfabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Merken : Low-Carbon (LCB)
Jaarlijkse omzet : 980 million-1100 million
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 90% - 100%

 

  Van de Foshan is Low-Carbon Verlichting & Technologie Co., Ltd (vroeger als Low-Carbon de Verlichting & de Technologieco. van DongGuan, Ltd wordt bekend) een professionele High-tech onderneming gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkelings, productie en marketing LEIDENE verlichtingsproducten dat. Wiens totale floorage 8000 vierkante meters en meer dan 200 personeelsleden is, bezitten sterk R&D-team dat uit de ervaren LEIDENE verlichtingsingenieurs en de deskundigen de de bedrijf constant doorbraak en innovatie op het gebied van LEIDENE verlichting bestaat.

 

  De producten van het bedrijf behandelen LEIDENE commerciële verlichting, LEIDENE industriële verlichting, LEIDENE Hotelverlichting en intelligente het huishoudenverlichting van .ED, die overgegaan Ce, ROHS, FCC, c-Tik, SAA, PSE, de certificatie van de energiester, en uitgevoerd hoog volume tot meer dan dertig landen en gebieden zoals Europa en de Verenigde Staten, Australië, Japan en Zuidoost-Azië zijn. Lanceer zuivere en gezonde met succes LEIDENE lampen in 2014, die in LEIDENE de industrierichting leiden.

 

  Het bedrijf werkt strikt overeenkomstig ISO9001: de verrichting van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, en met de uitstekende producten en de superieure dienst, wordt een benoemde leverancier voor wereld top 500 ondernemingen zoals KFC, Carrefour, Luchtbus, die Low-Carbon een globale strategische partner en een leverancier met hen voor geleide verlichting was, die onze krachtige sterkte zal vertonen.

 

  Low-Carbon 50 miljoen had geïnvesteerd, behandelend een gebied van 40,000sqm van de Productie van Basis in Jiangxi-provincie (eerste fase) onlangs formeel gezet in gebruik, daar 2 productiebasis in Guangdong en Jiangxi gehad.

 

  Met ontzag en godvruchtigheid van het leven en de gezondheid, heeft ons team zuiver en gezond licht met grote concentratie onderzocht en ontwikkeld. In de toekomst, zullen wij inspanningen blijven leveren om de gebruikersvereisten te onderzoeken, energy-saving, milieubescherming, gezondheid als opdracht te nemen en klanten meer waarde togerther met het universitaire instituut van Sun Yat-sen van halfgeleiderverlichting te geven.

Dit is onze eeuwige achtervolging.

 

Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

 

Contactgegevens
Low-Carbon Lighting & Technology CO., Ltd

Contactpersoon: Mr. Charles

Tel.: 86-757-85611759

Fax: 86-757-85611749

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)